dimecres, 10 d’agost del 2011

Orxata Sound System, Aforo Máximo, 2da Ronda i En Jake a la final del CIM

A partir de les 21:30h a l'Albereda de Bétera.


El proper divendres 26 d'agost tindrà lloc a l'Albereda de Bétera la final del Concurs Itinerant de Música del Camp de Túria. Aquesta vegada comptarem amb les actuacions dels tres grups més votats d'entre els sis concerts que han tingut lloc arreu de la comarca: En Jake, 2da Ronda i Aforo Máximo.

Durant el concert, que organitzem juntament l'Ateneu de Bétera, el públic assistent podrà triar el guanyador del concurs, aquest cop, mitjançant el sistema de vot por consumició. Les votacions estaran obertes fins el final del concert per tal de, en acabar, fer-ne públic el resultat. Recordem que el grup guanyador obtindrà la gravació gratuïta d'una maqueta.

La nit, però, serà molt més llarga i seran els d'Orxata Sound System els encarregats de ficar punt final a aquesta vetllada plena d'actuacions. D'aquesta manera l'Albereda gaudirà de la frescor de la música electrònica barrejada amb ragga, cant d'estil i música tradicional valenciana.

Amb el Concurs Itinerant de Música, que ha comptat amb la participació de 2da Ronda, Pepe Ruíz, Rock'n Ron, En Jake, Simètric, Alikata Rock, Aforo Máximo, Trineu Tanoka, Skazofrenia, King Kong Boy, Lluís Vicent, Sense Poure, Sin Razón, Escak al Rei i Niquelados Durband; l'Assemblea de Joves del Camp de Túria hem volgut oferir una alternativa d'oci per als i les joves de la comarca, oferir als grups un espai de difusió, promoció, coneixença, intercanvi i cooperació on promocionar la música i la cultura musical, així com revalorar la creativitat i el dinamisme juvenil expressat musicalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada