Grups

2ª Ronda2ª Ronda és un grup jove format per gent de València, Nàquera i Bétera format per un bateria, un baix, dues guitarres, una trompeta, un trombó i un teclat que interpreta rock and roll fusionat amb diversos estils. Les seues cançons es basen en les experiències personals del dia a dia.


Visiteu-los a Facebook.

Aforo Máximo 
Aforo Máximo és un grup nascut a Vilamarxant l'any 2009 que interpreten un estil de música punk-rock barrejat amb metal i algunes cançons d'skà.

Visita el seu myspace.
Alikata Rock 


Alikata Rock és un grup d'amics addictes a la música. Començaren fent concerts a l'escola fins arribar a dedicar el seu temps lliure a la música. D'aquesta manera, naix el grup l'any 1999 i realitzen el seu primer concert l'any 2000 al Porka Rock a Corbera. Al 2002 graven la seua primera maqueta "Hui fa rossà...". Realitzaren un gran nombre de concerts abans de gravar el seu segon CD "Ara sí ke mos l'han pegat..." al 2004. Han participat en un gran nombre ce concursos destancant el 1r Concurs de Rock ciutat de Sueca, on aconseguiren el primer lloc. Actualment es troben gravant el que serà el seu tercer disc "Per on cauen?". Són Alikata Rock i toquen de tot un poc...


Visita el seu myspace i la seua plana web.En Jake 

En Jake és un grup que naix al juliol de 2007 després de la separació de l'antic grup Hablando Klaro, dels quals es conserven quatre components originals. Passaren a ser nou membres: Capilla, Ferran, Vidal, Josevi, Josan, Manuel, Moyano, Juan i Rubén. Començaren a assajar i a tocar versions de Reincidentes o de The Locos fins que començàren amb les seues pròpies cançons. En juliol de 2008 Rubén (trombó) deixa el grup i durant l'estiu passen a ser 8 membres, fins que en septembre entra un no membre, Juanan (trombó). En desembre de 2008 començaren a gravar el seu primer CD amb nom "En Jake" que isqué a la llum el 25 d'abril de  2009. Durant aquest any i 2010 començaren a crear el que ara és el segon CD autoproduit i gravat per VidalAudioRecording. En Gener de 2011 han començat a gravar un nou àlbum que veurà la llum a l'abril. 

Visita el seu myspace


King Kong Boy

King Kong Boy és un col·lectiu de músics d'ambdós sexes, que no entenen d'estils ni d'idiomes ja que tota la música, fins i tot la denominada com a més pura, ve d'una barreja anterior. El component més comú de les seues cançons és el comboi, les ganes de moure les cames i, al mateix temps, agitar el cor, despertar la ment i fer tremolar l'estòmac. Utilitza la coneixença del propi individu per a convertir la resposta col·lectiva en el mitjà més eficaç d'expressió popular. Una proposta tripolar i esquisofrènica vinguda de l'antidiscriminació de qualsevol tipus. 

Visita el seu myspace.


Lluis Vicent 

Lluís Vicent és un escriptor, compositor, guitarrista i cantautor . Entre els distints reconeiximents rebuts al seu treball i talent destaquen, a més de la nominació a la millor lletra l'any 2008 pel Col.lectiu de Músics i Cantants del País Valencià Ovidi Montllor ( C.O.M), els següents premis i guardons, sempre en llengua catalana:
  • “Café, copa i puro” (Editorial Fonoll, 2007)
  • “Crisi” (III Premi de Poesia Camí de La Nòria)
  •   “Confessions esquizofrèniques” (Font de ferro, 2009)
  • “ La mar i l’espill” (Premi Ausias March de castelló de la Ribera,2009)
  • “Pols Blava” ( Poemari Guardonat en el Concurs de Creació Literària Puigmarí 2010)
  • " 63 Poemes desemparats contra el no-res" ( Poemari guardonat a la XIIéna Edició Premis Joan Duch de Juneda, 2010)

Desde els seus inicis la seua carrera ha estat lligada a la composició musical, bevent de distints estils musicals com el jazz brasileny, reggae, bossanova, pop, rock i ska, donant bona mostra del seu treballa distintes actuacions, bé en solitari o bé treballant amb altres músics professionals. El seu treball creatiu s'ha vist recompensat amb l'edició de  part de la seva obra discogràfica i lírica. dels seus primers tres discos, dos d'ells en editats en CD (“Cançons d’anar per Casa” i “Consciència Urgent”) i un tercer (“Tendres Deixalles”), divulgat  en la xarxa internet . Lluis Vicent ofereix un treball personal, tot escapant dels clixés obsolets de la música d'autor, amb un ampli repertori d'estils i col.laboradors, per a crear un espectacle on la música i la poesia es fonen, amb l'únic propòsit de satisfer a un públic exigent i crític. Actualment, curiós i infatigable, es troba gravant el que serà el seu 4rt disc , per Cambra Records, amb una banda madura de músics, que l'acompanyen d'ençà que començà la seua carrera en solitari, allà pel llunyà 2004. 

Visita el seu myspace i la seua plana web.  


Niquelados Durband

Niquelados Durband és un grup que interpreta versions de blues, funky i rock. El grup, compossat per sis persones, sorgí al 2010 tractant de rememorar cançons dels 60, 70 i dels 80.Pepe Ruiz


Després d'haver passat per diverses formacions musicals i de diferents estils, generalment de rock, Pepe Ruiz pasà a interpretar cançons d'autor amb un fort component reivindicatiu i de protesta tranctant temes d'actualitat.

Visiteu el seu myspace i la seua plana web.

Scak al Rei 

Skak al Rei és un grup que començà a prendre forma a principis del 2007, fent el seu primer concert al maig d'aquest any a la primera edició del Cutarock, a Llocnou de Sant Jeroni. A partir d'ahí, han realitzat un gran nombre de concerts participant també en concursos com el del Calaix Jove de la Safor (obtenint el 2n premi), l'Amplifica't o al Guaitarock de Xeraco entre d'altres. Pel que fa al seu estil, començaren amb un estil skà i rock dur però l'evolució musical els ha portat a compondre cançons d'un caire més punk i hardcore, amb melodies potents de la secció de vents i sempre acompanyades de lletres combatives i reivindicatives.

Visita el seu myspace

 
Simètric 

Simètric és un grup format a principis de 2010 a Barcelona. Amb trajectòries musicals diferents, els membres del grup s'uneixen per parlar dels sentiments de la seua forma de veure el món. Amb melodies dolces sobre un fons de vegades rítmic i de vegades contundents, els Simètric barreges sense complexes estils tan irreconciliables com la cançó d'autor i el rock alternatiu per fer una música que agrade a la gent, amb un ús protagonista de l'instrument més captivador, la veu.

Visita el seu myspace
  


Skazofrenia

Skazofrenia és un grup que s'ideà i es formà com un projecte col·lectiu l'estiu de 2006 amb components procedents de diferents àmbits culturals del Camp de Túria. Fou el 2007 quan el grup es llança als escenaris amb versions d'Eskorbuto i The Specials així com algú que altre tema propi. Des d'aleshores Skazofrènia consolidà la formació i el grup començ+a a interpretar la seua pròpia música. Actualment, estan preparant el seu primer treball, el llançament del qual es preveu per a l'estiu de 2011. Durant tots aquests anys, la banda ha anat perfilant el seu estiu el qual, actualment podríem definir com Ska Reggae amb sons clàssics, vents divertits i alguns tocs de salsa i de flamenc per tal de donar-li color a l'assumpte.


Visita el seu myspace.

Trineu Tanoka 

Visita la seua web plana web.


Escak al rei


Escak al rei comença a prendre forma a principis del 2007, fent el seu primer concert el maig d'aquest any a la primera edició del Cutarock, a Llocnou de Sant Jeroni. A partir d'ahí, hem realitzat molts concerts (incontables ja) i cada vegada en fem més, així com també hem participat en diferents concursos com el del Calaix Jove de la Safor (obtenint el 2n premi), l'Amplifica't, el Guaitarock de Xeraco...
Pel que fa a l'estil d'Escak, vam començar fent ska i rock dur però l'evolució musical ens ha portat a compondre cançons d'un caire més punk i hardcore, amb melodies potents de la secció de vents i sempre acompanyades de lletres combatives i reivindicatives.
Visita el seu myspace.


Sense Poure 

Visita el seu myspace.


Fuck and Tap Family
 
Visita el seu myspace.