dimecres, 16 de febrer del 2011

Comença el I Concurs Itinerant de Música del Camp de Túria


S'obre el termini d'inscripció per al I Concurs Itinerant de Música del Camp de Túria. El termini perquè els grups s'hi inscriguen és fins el 14 de març de 2011. Aquest CIM és la primera edició d'un concurs de música organitzat per l'Assemble de Joves del Camp de Túria que tindrà com a premi per al grup guanyador la gravació de dos temes i el passe a la gran final entre els concursos de diferents comarques. Els concerts es celebraran divendres arreu de la comarca.


Amb el CIM pretenem oferir una alternativa d'oci per als i les joves del Camp de Túria. També volem oferir als grups un espai de difusió, promoció, coneixença, intercanvi i cooperació on es puga promocionar la músic i la cultura musical, així com revalorar la creativitat i el dinamisme juvenil expressat musicalment.

A aquesta web s'aniran publicant les noticies i els comunicats sobre el concurs, les dates dels concerts i el rànquing de les votacions. També s'hi pot consultar tota la informació relativa a les bases, als grups inscrits així com sobre els llocs on tindran lloc els concerts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada